Околу 450 пакетчиња за првооделенците во основните училишта на територија на општина Ѓорче Петров, во пресрет на новогодишните празници, денеска подели градоначалникот Александар Наумоски.

 

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски на своите сограѓани им ги додели 64-те решенија за легализација на дивоградбите, кои неодамна беа потпишани од негова страна.

Во посета на Центарот за помош на лица со ментален хендикеп “Порака”-Неготино лоциран во Волково, денеска беше градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски.