Мени

Вести

24ноември

Отворена забавна фудбалска школа Ѓорче Петров

24ноември

Општински сојуз на училишен спорт Ѓорче Петров

24ноември

Спомен обележја и споменици

24ноември

Археолошки остатоци

24ноември

Културни споменици од христијански карактер

24ноември

Буџет на Општината

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам