Мени

Вести

17мај

Реконструирана е улица ,,Мијачка“ во Дексион.

Поставена е атмосферска канализација и асфалт во должина од 150 метри.

12мај

Одржана работилница за насилен екстремизам во основните училишта на територија на Ѓорче Петров

Насилниот екстремизам стана сериозна закана со коja се соочува светот. Младите луѓе се главна целна група и најмногу изложени на ризик. Во пресрет на ваквите закани не посто

12мај

Честит 12 Мај-Меѓународниот ден на медицинските сестри

Мало внимание за хероините и хероите од Поликлиника Ѓорче Петров и ЈЗУ Спец. болница за геријатриска и палијативна мед. 13 Ноември Скопје, кои го ризикуваат својот за да спасат друг живот.

12мај

ИЗВЕСТУВАЊЕ АВТОБУСИТЕ НА ЛИНИЈА 5 ВО ДЕКСИОН СООБРАЌААТ ПО ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ

АВТОБУСИТЕ НА ЛИНИЈА 5 ВО ДЕКСИОН СООБРАЌААТ ПО ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ

12мај

Интервју на Наумоски за Урбано.мк

Интервју на Наумоски за Урбано.мк

16март

ИЗВЕСТУВАЊЕ во врска со адресата на живеење во личните карти на жителите од населбата Даме Груев

По барање на жителите на населба Даме Груев, општина Ѓорче Петров се обрати до Град Скопје како надлежна институција, барајќи да се изврши корекција во личните карти на жителите

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам