Мени

Вести

07септември

Започна рехабилитацијата на улица 85 во Волково

Започна рехабилитацијата на улица 85 во Волково

07септември

Меморијален и хуманитарен турнир во баскет - 3x3 - Мирослав Стратиев МИРО

Меморијален и хуманитарен турнир во баскет - 3x3 - Мирослав Стратиев МИРО

07септември

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА СПОРТСКИ ИГРАЛИШТА СО ГУМИРАНА ПОДЛОГА

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА СПОРТСКИ ИГРАЛИШТА СО ГУМИРАНА ПОДЛОГА

10јуни

Успешно заврши училишната 2020/2021 година во училиштата во Ѓорче Петров

Исправени пред новиот предизвик на едно поинакво учење, успешно ја заокружуваме оваа учебна година. Последното ѕвонче овој 10 јуни ги испрати учениците од I до III одделение, а дигиталното, учениците до IX-то одделение.

10јуни

Јавен Повик за давање на користење на тениски игралишта во општина Ѓорче Петров бр.01/2021

Јавен Повик за давање на користење на тениски игралишта во општина Ѓорче Петров бр.01/2021

10јуни

Асфалтирани уште две улици во УЗ Дексион

Градежната офанзива во општина Ѓорче Петров продолжува. Заврши реконструкцијата и на улица Кадињача и крак на улица Гостиварска.

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам