Мени

Вести

12ноември

Конститутивна седница на Советот на општина Ѓорче Петров

Конститутивна седница на Советот на општина Ѓорче Петров

12ноември

Во Ѓорче се слуша гласот на младите

Во Ѓорче се слуша гласот на младите

12ноември

Градоначалникот Александар Стојкоски го посети семејството Петровиќ во Волково

Градоначалникот Александар Стојкоски го посети семејството Петровиќ во Волково

12ноември

Градоначалникот Александар Стојкоски го испрати Андреј Стојаноски на Светското првенство во Полска

Градоначалникот Александар Стојкоски го испрати Андреј Стојаноски на Светското првенство во Полска

12ноември

Известување по повод 77-годишнината од ослободувањето на Ѓорче Петров

Известување по повод 77-годишнината од ослободувањето на Ѓорче Петров

14октомври

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

Во тек се градежните работи за изведба на калализациона мрежа во Орман

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам