Мени

Вести

01декември

Состанок на општинскиот Кризен штаб

Состанок на општинскиот Кризен штаб

01декември

Одбележани 77 години од ослободувањето на Ѓорче Петров

Одбележани 77 години од ослободувањето на Ѓорче Петров

01декември

Ревија на народни носии во Домот за култура

Ревија на народни носии во Домот за култура

30ноември

Интензивно се чисти депонијата во Ново Село

Интензивно се чисти депонијата во Ново Село

30ноември

Амбасадорот на Р.Бугарија, Александров Ангелов во посета на ОЃП

Амбасадорот на Р.Бугарија, Александров Ангелов во посета на ОЃП

30ноември

Никиштани и Орман добиваат тампон на пристапните патишта до нивите

Никиштани и Орман добиваат тампон на пристапните патишта до нивите

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам