Мени

Вести

22декември

Обезбедено греење за семејството Петровиќ од Волково

Обезбедено греење за семејството Петровиќ од Волково

21декември

Во ООУ „Мирче Ацев“ практична настава за воздухот, почвата и водите

Во ООУ „Мирче Ацев“ практична настава за воздухот, почвата и водите

20декември

Поставени препреки за намалување на брзина на повеќе улици

Поставени препреки за намалување на брзина на повеќе улици

17декември

Акција со ЈП „Лајка“ за заловување улични кучиња на повеќе локации

Акција со ЈП „Лајка“ за заловување улични кучиња на повеќе локации

15декември

Нов проект за активно образование на Ромите во ООУ „Страшо Пинџур“

Нов проект за активно образование на Ромите во ООУ „Страшо Пинџур“

13декември

Депонирани 7,85 тони кабаст отпад во Дрисла

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам