Мени

Вести

23март

Јубилејни благодарници и признанија за крводарители

22март

Садење дрвца во градинката „Сонце“ за старт на пролетта

22март

Светски ден на лицата со Даунов синдром одбележан во ООУ „Тихомир Милошевски“

22март

Младенци во црквата Св.„40 Маченици“ во Орман

21март

Рехабилитација на заштитните столбчиња на ул. "Воин Драшкоци" во Хром

21март

Интернационален кинолошки спектакл „БАЛКАНИКА 2023“

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам