Мени

Јавен повик за мапирање на самохрани родители

19.05.2021


Општина Ѓорче Петров во соработка со Здружение за родова еднаквост ЕДНА МОЖЕ!-Скопје, ќе спроведе мапирање на самохрани родители и тоа:
-самохран родител кој сам ги врши родителските права и должности за детето, поради тоа што другиот родител е непознат, починат или исчезнат
-самохран родител на дете чие што татковство не е признаено
-самохран родител, чиј што статус го добил преку развод на брак
Според тоа, ги повикуваме граѓаните кои спаѓаат во категоријата- самохран родител и живеат на територија на општина Ѓорче Петров да го потполнат овој анкетен прашалник.
Линк од анкетниот прашалник.
https://docs.google.com/forms/d/1Ua6gdfBuOqt_5XdT5J7NSVBiavYIsdifGg-3VWj1Qz4/edit

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам