Мени

Комисијата за финансирање, Буџет и Локален економски развој

Претседател: Славчо Мисајлевски

 Членови:  1. Игор Антовски

                  2. Тања Милановска Најдовски 

                  3. Илија Спасовски

                  4. Дарја Мустафаоглу

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам