Мени

Комисијата за образование, наука, здравствена, социјална заштита и заштита на деца

 Претседател: Загорка Несторовска

 Членови:   1. Горан Гроздановски

                 2. Зоран Најдановски

                 3. Маја Стојковска

                 4. Дарја Мустафаоглу

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам