Мени

Комисијата за Еднакви можности на жените и мажите

Претседател: Драгица Добеска

 Членови:   1. Тања Милановска Најдовски

                 2. Данијела Николиќ

                 3. Бојана Илков

                 4. Марина Ивановска

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам