Мени

logo-oou-straso-pindzur

Директор: Никола Стојковски

Адреса: ул. Лука Геров бр. 21

тел. +389 02 2036 236

e-mail: ou-strashopindzhur-gjorchepetrov@schools.mk

веб страница: https://ooustrasopindzur.mk/

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам