Мени

Вести

18април

Акција за косење тревни површини

Акција за косење тревни површини

13април

Ќе се затвори патот Мала Богодорица-Стопански Двор

12април

ООУ „Страшо Пинџур“ добива нов кров

ООУ „Страшо Пинџур“ добива нов кров

11април

Активности за формирање нова каналска мрежа Стопански Двор-Ново Село

Активности за формирање нова каналска мрежа Стопански Двор-Ново Село

07април

Отворена сензорна соба во „ООУ „Ѓорче Петров“

06април

Стартува реализацијата на проектот „Партерно уредување на локалитетот “Крст“ во с.Кучково

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам