Мени

Вести

22март

Светски ден на лицата со Даунов синдром одбележан во ООУ „Тихомир Милошевски“

21март

Рехабилитација на заштитните столбчиња на ул. "Воин Драшкоци" во Хром

21март

Интернационален кинолошки спектакл „БАЛКАНИКА 2023“

21март

Трибина за превенција од семејно насилство

21март

Транспортно возило за потребите на градинката „Росица“

21март

Втора планинарска тура „Кучково 2023“

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам