Мени

Вести

29декември

Поделени 420 пакетчиња за првооделенците

Поделени 420 пакетчиња за првооделенците

27декември

Ќе се уредува локалитетот „Крст“ во Кучково

Ќе се уредува локалитетот „Крст“ во Кучково

27декември

Пакети со храна и хигиенски продукти за социјално-ранливи категории

Пакети со храна и хигиенски продукти за социјално-ранливи категории

24декември

Магистар Спасова од ООУ „Тихомир Милошевски“ - просветен работник на годината

Магистар Спасова од ООУ „Тихомир Милошевски“ - просветен работник на годината

23декември

Покуќнина и прехранбени продукти за Центарот „Порака“

Покуќнина и прехранбени продукти за Центарот „Порака“

22декември

Обезбедено греење за семејството Петровиќ од Волково

Обезбедено греење за семејството Петровиќ од Волково

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам