Мени

Вести

14јануари

Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија Втор проект за подобрување на општинските услуги - МСИП2 MSIP2-SIG-NCB-031-22

Повик за поднесување на понуди Република Северна Македонија Втор проект за подобрување на општинските услуги - МСИП2 MSIP2-SIG-NCB-031-22

14јануари

Повик за поднесување на понуди (ППП) РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВТОР ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP2) MSIP-SIG-NCB-032–22

Повик за поднесување на понуди (ППП) РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ВТОР ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP2) MSIP-SIG-NCB-032–22

13јануари

Јавна презентација на урбанистички план за Орман

12јануари

Улиците во Ѓорче Петров проодни и безбедни

Улиците во Ѓорче Петров проодни и безбедни

06јануари

Реализирана божиќна планинарска тура

Реализирана божиќна планинарска тура

05јануари

Исчистена мини-депонија кај ул.„Наум Чакаров“

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам