Мени

Вести

18мај

Санирање на ударните дупки во општината

Започнуваме со санирање на ударните дупки во општината Денеска се изведуваат градежни работи на улица 59 и 61 во Волково. Санирањето на коловозите ќе се изведува етапно по сите месни и урбани заедници.

18мај

Започнаа градежните работи за асфалтирање за улица 20 и 22 во село Волково

Станува збор за должина од околку 2,5 километри со што се олеснува пристапот до домовите на 190 семејства. Со асфалтирањето се комплетира инфраструктурата во овој дел од општината.

17мај

Неделно инфо

Започнаа градежните работи за реконструкција на ул. ,,Кузман Шапкарев” Расчистување на каналот за наводнување во Никиштани, во должина од 2км Кружен тек во Волково

17мај

Кружен тек Волково

Ѓорче Петров се гради и поврзува со квалитетна, безбедна и сигурна патна инфраструктура. На 4 километри од централниот дел на општината,

17мај

Се чисти каналот за наводнување во село Никиштани

Се расчистува траса во должина од два километри, локациски: северно од раздвојувањето кај река Лепенец, до селото.

17мај

Реконструкција на ул. Антон Кецаров во нас. Даме Груев

Градежните работи за реконструкција на ул. Антон Кецаров во нас. Даме Груев се одвиваат согласно утврдената динамика. Изваден е стариот асфалт и во моментов се поставув

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам