Мени

Вести

05април

Одбележан 2 април - ден на раѓањето на Ѓорче Петров (фотогалерија)

Одбележан 2 април - ден на раѓањето на Ѓорче Петров (фотогалерија)

05април

Ве известуваме дека во периодот од 06.04.2022 година заклучно со 25.08.2022 година ќе се изведуваат градежни работи на локацијата Крст во с.Кучково за реализација на проектот “Партерно уредување на локалитетот КРСТ во с.Кучково, фаза 1” (Еко Училница)

Ве известуваме дека во периодот од 06.04.2022 година заклучно со 25.08.2022 година ќе се изведуваат градежни работи на локацијата Крст во с.Кучково за реализација на проектот “Партерно уредување на локалитетот КРСТ во с.Кучково, фаза 1” (Еко Училница)

31март

Заврши конкурсот "Со љубов против насилство" во училиштата

Заврши конкурсот "Со љубов против насилство" во училиштата

31март

СЕ ДИГИТАЛИЗИРААТ ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ

29март

Деца со типичен и атипичен развој заедно учествуваа во интерактивни игри-одбележан Светскиот ден на лица со Даунов синдром

Деца со типичен и атипичен развој заедно учествуваа во интерактивни игри-одбележан Светскиот ден на лица со Даунов синдром

29март

Стојкоски на конференција „ЕУ за општините“

Стојкоски на конференција „ЕУ за општините“

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам