Мени

Серија реконструкција на детските катчиња во Ѓорче Петров

Општина Ѓорче Петров стартуваше со серија реконструкција на детските катчиња низ општината. Веќе е завршена поправката и замената на дотраените делови на едно од најфрекфентните игралишта, односно централното игралиште во паркот во Ѓорче Петров.

Со акцијата за ревитализација на детските катчиња ќе бидат опфатени локации низ целата општина, а годинава ќе бидат изградени и нови детски игралишта.

Апелираме на поголемо внимание при користење на реквизитите со цел што подолго да може дечињата да ги користат.

Галерија

Image

of

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам