Мени

ОЃП прва општина во земјата што ќе имплементира модел ЦАФ 2020

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски денеска оствари средба со претставниците на KDZ (Центар за истражување во јавната администрација) Александра Шантл и Томас Пророк и претставници од групата за самооценка од општинската администрација.

На соостанокот беше дискутирано за почеток на имплементација на моделот ЦАФ 2020 со поддршка од KDZ.

Општина Ѓорче Петров е прва општина во Република Македонија што ќе го имплементира овој модел. Неговата имплементација во 2023 година е дел од акцискиот план за градење и одржување интегритет во општина Ѓорче Петров.

Нашата единица на локална самоуправа континуирано работи и ќе работи на подобрување на ефективноста, ефикасноста и квалитетот на услугите.

Галерија

Image

of

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
 logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам